diumenge, 18 de març del 2018

LA MÚSICA

La música és el que ens queda quan ja no queda res. Quan el silenci s'omple amb les primeres notes d'una melodia, t'atures i pares l'orella, esperant reconèixer la cançó que tot just comença a sonar. O potser no aconseguiràs identificar-la, qui sap si és just el primer cop que la sents.
Hi ha melodies per cada moment, per cada estat d'ànim. Per cada dia de l'any i per cada nova vivència. 
N'hi ha que les escoltaries cada dia, que les repeteixes fins la sacietat. Algunes, marquen moments especials i sempre que les sents les relaciones amb aquell instant que mai oblidaràs. 
Hi ha música per enamorar-se, per ballar, per sentir de fons mentre converses amb amics. Hi ha música pels moments de solitud. N'hi ha també per aixecar-te l'ànim, per entrar a la dutxa amb energia, de bon matí. 
Hi ha música que ens marca, pel seu missatge, pel que ens transmet i pel que ens fa sentir. 
I amb totes les melodies, pots escriure la teva biografia musical. Un recorregut per totes aquelles cançons que t'han acompanyat al llarg de la vida i que t'han ajudat a ser qui ets. I amb elles apareixen sempre, de braçet, les persones amb qui has compartit cada una d'aquestes notes. Perquè la música ens fa la vida una mica més bonica però el que la fa important de debò és la possibilitat de poder-la compartir.